Η εταιρεία FlexLearn Solutions είναι υποστηρικτής στο συνέδριο HR in Action v.6 που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017 στο συνεδριακό κέντρο Δαΐς.

Θα επικεντρωθούμε στις τάσεις του HR Management και με χαρά θα παρουσιάσουμε την πλατφόρμα FlexLearn και τις ολοκληρωμένες και έξυπνες λύσεις ανάπτυξης και πιστοποίησης προσωπικού που προσφέρει. Με έμφαση στο engagement και το gamification και με ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις, θα αναδείξουμε τα εργαλεία talent management, recruitment, training, assessment, certification, reporting και communication. Η ομιλία μας με τίτλο “Engage. Train. Certify: HR APPογείωση τώρα!” θα πραγματοποιηθεί από την Adult Trainer-Project Manager, Δήμητρα Ζερβάκη, και έχει σκοπό να σας appογειώσει! Σας περιμένουμε όλους για μια digital mobile εμπειρία με gamification, μοναδικά rewards και μια γλυκιά έκπληξη στο πρώτο διάλειμμα των ομιλιών!

Λίγα λόγια για το συνέδριο

Employee Engagement, Coaching & Mentoring, Training & Development, Talent Management, Retention & Turnover, Recruitment, Personal Development, Compensation & Benefits, Organizational Development είναι μερικά μόνον από τα topics που θα αναπτυχθούν στα πλαίσια του “HR in Action”, με την ανταλλαγή εμπειριών, πληροφοριών και τεχνογνωσίας να αποτελεί τη βασική επιδίωξη του συνεδρίου. Το συνέδριο απευθύνεται σε HR Directors, HR Managers, Heads of HR Operations, Systems, Processes, HR Technology and Software Managers, HR Business Partners, Talent Managers, Training & Development Managers, Recruitment Managers, Compensation & Benefits Managers, Payroll Managers, Παρόχους Λύσεων Ανθρώπινου Δυναμικού.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ.